Koeien

Vorstelijk Baarn

Baarn heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen uit de hele regio. Niet zo vreemd, want hoe vorstelijk is hier de keuze in natuur, cultuur en ontspanning. Het hele jaar door! Pannenkoekenboerderij De Wildenburg ligt in het buitengebied van Baarn en is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets of lopend. Ontdek Baarn.

Baarn

Wandelen en fietsen

Wie van wandelen of fietsen houdt, komt in de omgeving van De Wildenburg volledig aan zijn trekken. Er zijn meerdere routes, van verschillende lengte. Dus er is altijd wel een traject dat bij u past.

Dat wordt genieten: van de statige bossen en de eeuwenoude bomen. Van de landhuizen en kastelen uit een vorig leven. En van de mooie, stille plekjes langs de prachtige weilanden, waar de zon maar niet onder lijkt te willen gaan.

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg is de perfecte rust- en ontmoetingsplek voor, tijdens of na een fietstocht of wandeling.
Er zijn zes oplaadpunten voor elektrische fietsen bij de boerderij.

Uw fietsroute kunt u bepalen met behulp van Fietsknooppunten.nl.
Er is een fietsroute van Route.nl, die langs De Wildenburg loopt. Deze route is 30 km. Het adres van start- en eindpunt zijn op de Torenlaan, 3743 HJ Baarn.

De NS-route Landgoed Groeneveld is een wandeling door bos en over heide van station Baarn naar station Hilversum Sportpark. De lengte hiervan is 17 km, onze boerderij ligt op 6 km van het startpunt.
Van Route.nl is er ook een wandelroute die langs De Wildenburg loopt. De lengte van deze route is 8 km. Het adres van start- en eindpunt is Hoge Vuurseweg, 3749 AB Baarn

Genoeg te doen

Kasteel Groeneveld en het bijbehorende landgoed grenzen aan de weilanden rond Pannenkoekenboerderij De Wildenburg. Hier vindt u regelmatig exposities en evenementen, zoals de maandelijkse Trotsmarkt met verse producten uit de regio. Check de website voor het programma. Of breng eens een bezoek aan de boerderijwinkel in Hoeve Ravenstein, eveneens op loopafstand.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Speciaal voor kinderen

Op de boerderij

Een bezoek aan Pannenkoekenboerderij De Wildenburg is speciaal voor kinderen een belevenis. Want wie houdt er nu niet van zo’n lekkere pannenkoek? En kijk eens, wat lief. Er is een kalfje geboren. Hé, een tractor. Ja hoor, klim d’r maar op! Dan gaan we zo bij de konijntjes kijken. Leuk hè, je bent op een echte boerderij…

Contact

Wildenburglaan 9, 3744 MK Baarn
telefoon: 035 – 542 92 25
e-mail: info@dewildenburg.nl

Op 1.500 meter vanaf de A1 Gratis parkeren 6 Oplaadpunten elektrische fiets
Plan een wandel- of fietsroute naar/vanaf ons